lørdag 16. oktober 2010

Facebook

Har nå lekt meg litt mer på facebook, og vennene har "strømmet" til...
Tror dette blir moro!

Har ikke fått chat'et ennå. Ingen har vært pålogget samtidig, noe jeg har skjønt er en forutsetning.

                                        Var tidligere i dag en tur i Lillomarka, og det var utrolig vakkert.
Høsten er fin!

4 kommentarer:

 1. Hvorfor blir teksten til bildet liggende der?? Jeg skreiv det jo en helt annen plass. Dette såg jo bare dumt ut! Jeg har gått tilbake for å redigere mange ganger, men får det ikke til!!

  SvarSlett
 2. Høsten er veldig fin!

  Angående bilder og tekst på bloggen, bruker du nytt eller gammelt redigeringsprogram? Hvis du er usikker, gå først inn på innstillinger og deretter grunnleggende. Scroll ned på siden til du kommer til "Globale innstillinger". Der velger du oppdatert redigeringsprogram og lagrer.

  Når du så går inn for å redigere innlegget, klikk ved bildet. Da skal du få opp en boks som bestemmer størrelse og plassering av bildet. Teksten skal da (ideelt sett, men slett ikke alltid) plassere seg riktig i forhold til bildet. Erfaringsemessig hjelper det lite å ta tak i bildet og flytte det selv.

  Ellers, en fin blogg og bra jobba! :o)

  Heidi L., FiA

  SvarSlett
 3. Jeg tror problemet ligge i at jeg bruker det nye redigeringsprogrammet!? Mener jeg la inn det på forrige kursdag og etter det fikk jeg kjempeproblemer med bokbloggen vår på jobb (barnas leserom) Er det mulig å gå tilbake til den gamle innstillingen?? Hilsen en som helst vil ha alt som før...

  SvarSlett
 4. Ser at jeg kan hake av for gammelt redigeringsprogram, men det er ikke anbefalt. Så det er kanskje dumt?? Det er fristende...

  SvarSlett